Beoordelingen

8,9
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,3
Comfort
8,7
Locatie accommodatie
9,5
Faciliteiten
8,4
Personeel
8,9
Waar voor uw geld
8,6

Beoordelingen

    Linda
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    1 maart 2018
    Niks
    De locatie is top, midden in het centrum. Ruime kamers, met een leuke binnentuin met kolibries.
    Francine Robbé
    ni

    Beoordelingsscore

    7,5
    26 februari 2018
    Ontbijt kon beter voor 3 dollar,mijn pancakes waren koud, slome kok
    Goede ligging,mooie tuin met hangmatten,rustig ondanks drukke straat,kamers liggen achterin
    Marloes
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    20 januari 2018
    WiFi werkt niet in de kamers maar dat vonden wij niet zo erg.
    Tophotel!! Hele fijne mooie grote kamer, leuke beschilderingen, ziet er erg gezellig uit. Goede prijs kwaliteit verhouding. Erg vriendelijk personeel. Aardige eigenaar die een leuk praatje komt maken en geeft goede tips. Locatie is top, midden in de stad, overal dichtbij.
    David
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    26 november 2017
    Geen tegenvallers.
    Het bed en de kussens waren top. Een goede douche. Rust en hygiene. Midden in het centrum.
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    20 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Anoniem
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    27 september 2017

    Super verblijf om Granada te verkennen.

    Debby Deborah
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    10 augustus 2017

    Mooi, schoon en in hartje Granada!!

    Het is een super schoon, nieuw en rustig verblijf, midden in het centrum van Granada. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en helpen je met al je vragen! De kamers zijn precies goed, bedden liggen prima. Wij hadden voor het eerst een warme (lauwe) douche in Nicaragua!! Dat was erg lekker. Vanaf het hostel kun je alle kanten op, omdat je echt letterlijk in hartje Granada zit.
    Odyle de Jong
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    29 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Maarten
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    10 april 2017

    Zeer goede service van David en Angeliqua.

    Super prijs/ kwaliteit verhouding. Perfecte locatie in het centrum.
    Rita
    be

    Beoordelingsscore

    5,0
    8 maart 2017

    Kon niet door de beugel dat wij kamer zonder venster kregen daar waar wij beste kamer geboekt hadden

    We hadden hoogste klasse van kamer geboekt en kregen laatste kamer die er nog overbleef zonder venster. Hebben voor dag nadien andere kamer geeist. Ze keken niet naar welke kamer geboekt was maar gaven de kamers volgens diegenen die eerst arriveerden. Dat is inacceptabel.we hebben wel voor de drie nachten de hoogste prijs moeten betalen.
    De patio bij de hoofdingang was wel aangenaam om te zitten. Goed ontbijt, spijtig alleen vanaf 8 uur
    Evy
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    20 februari 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Esther
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    9 februari 2017
    De sfeer. Er was niet veel leven in de brouwerij. Werd daardoor meer een doorgangshuis.
    Centrale ligging
    Eveline
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    7 januari 2017

    Fantastisch hotel!

    Niks.
    Fantastisch hotel. Super mooi vormgegeven en alles was netjes en schoon. We gingen eerder weg dan het ontbijt was, maar voor ons heeft het personeel eerder ontbijt gemaakt. Het personeel helpt je bij alles wat je nodig hebt. We hebben in meerdere hotels in Granada geslapen, maar dit is het beste hotel. Prijs kwaliteit verhouding is top en locatie fantastisch!
    Ralf
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    7 december 2016

    Schone en goede locatie.

    De poort gaat pas om 8 AM open. Voor die tijd moet je op de deur van de eigenaar kloppen.
    Grote ruime kamers met een uitstekende ligging bij het centrale park.
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    28 november 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Frank
    cz

    Beoordelingsscore

    8,8
    20 november 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Brenda
    ni

    Beoordelingsscore

    9,6
    1 november 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nederlands stel
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    29 augustus 2016
    geen airco en geen muskietennet, geen wifi op kamer geen ontbijt
    schone en mooie kamers. vriendelijk personeel
    Jasper
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    31 juli 2016

    Goede locatie, behulzaam personeel.

    Je kunt pas laat ontbijten (8-10) eb handdoeken mogen wat sneller verschoond worden. Na 3 dagen nog steeds niet.
    Lekker ontbijt. Keuze uit fruit met yoghurt, pancakes of omelet. Smaakte prima! Erg behulpzaam personeel, hielp bij het adviseren over Tour operators en gaf tips om te doen.
    Lizzs3
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    30 juli 2016

    Super locatie in het kleurrijke Granada!

    De locatie is geweldig. Je loopt zo (met een halve minuut) naar het centrale plein! Goed internet zowel buiten al binnen de kamer.
Beoordelingen worden geladen